СПЕКТРИ спецификация:

 

Сайтът е собственост
на spectri.net

СРЕДСТВА ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ШУМ

 

за нас

 
 

Дружеството СПЕКТРИ ЕООД (Управител - инж. Борис Михайлов) през последните над 10 години успешно развива основната си дейност като обединителен център в Р. България в областта на шума и вибрациите. Ние сме горди и с дългогодишното си сътрудничество с водещите експерти-лидери в областта на шума и вибрациите (БАОКУШ, Bruel & Kjær – Дания, ИВТ и мн. др.).

Шумомерите и средствата за измерване на шум са основен елемент от нашето портфолио. Ние сме горди, че през последните години се превърнахме в основен доставчик на шумомери за водещите институции и фирми в Р. България - МЗ (с регионалните РИОКОЗ), МОСВ (с регионалните РИОСВ), БИМ, ВМА (ВХЕИ), Столична Община, Община Пловдив, Летище София, Технически Университет – София и Варна, АЕЦ Козлодуй, Лукойл Нефтохим, както и многобройни лаборатории и органи за контрол.

СПЕКТРИ предлага пълно гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на доставяните от нас шумомери – Вж. сервизните ни центрове на основния ни официален сайт SPECTRI.NET.

Обучение – за всички доставяни от нас продукти, в това число и за шумомери и средствата за измерване на шум предлагаме обучение за работа по най-високите международни стандарти. При заявка предлагаме и експертни тематични обучения в областта на шума и вибрациите.

Гама от услуги и дейности – с гордост ви каним да посетите основния ни сайт: www.spectri.net.

Допълнителна информация и презентация на предлаганите от нас продукти, може да видите на останалите тематични интернет страници, собственост на SPECTRI.NET:


WWW.SPECTRI.BG - /Резюмирани основните дейности на СПЕКТРИ/
WWW.ШУМОМЕР.EU - /Предлагани от СПЕКТРИ шумомери/
WWW.ВИБРОМЕР.EU - /Предлагани от СПЕКТРИ вибромери/
WWW.ШУМ.EU - /Предлагани от СПЕКТРИ услуги в областта на шума/
WWW.ВИБРАЦИИ.EU - /Предлагани от СПЕКТРИ услуги в областта на вибрациите/
WWW.ИЗМЕРВАНИЯ.EU - /Предлагани от СПЕКТРИ услуги в областта на измерванията и диагностиката/

 

Измервания по заявка на клиенти, реализирани от екип на СПЕКТРИ


Инсталации, реализирани от СПЕКТРИ


Обучения, семинари, конференции организирани от СПЕКТРИ